wtorek, 20 listopada 2012

Chrupiące plasterki Ser i cebula sklep-bezglutenowy.pl

Przedstawiam wam przepyszną przekąskę  bezglutenowe chrupiące plasterki sera i cebuli  .
Plasterki nie były smażone ani pieczone . Dlatego są o wiele bardziej zdrowe niż tradycyjne chipsy , 
Produkt zrobiony jest z samych naturalnych warzyw i przypraw , nie posiadają szkodliwych E , oraz sztucznych barwników. Świetnie nadają się dla dzieci .

Coraz więcej osób ma problemy z glutenem :) , dlatego u mnie w domu bardzo duża ilość słodyczy jest bezglutenowa. Dbam o swoich gości a mogli u mnie zjeść coś smacznego i zdrowego dla siebie:).

Chrupiące plasterki sera i cebuli mają smaczny pikantny smak .
Plasterki można zakupić na stronie :
Cena:  ok 3 zł



Chrupiąca przekąska nowej generacji, produkowana z sera o obniżonej zawartości tłuszczu 20%. Suszone plasterki sera są przyjemnym urozmaiceniem diety codziennej, każdej chwili nadają wyjątkowy smak. Wysoka zawartość białka. Produkt bezglutenowy.
Zrobione z 40 g świeżego sera o obniżonej zawartości tłuszczu. Bez smażenia i pieczenia.
Najlepiej smakują jako chrupiąca przekąska, snack do dipów, dodatek do sałatek, grzanki do zupy, przekąski przy grillu.





Skład: suszony ser żółty 20% tłuszczu (91%), mleko pasteryzowane, sól, chlorek wapnia- stabilizator, liozym – konserwant 9jaja), kultury bakterii, preparat enzymatyczny, annato- barwnik; posypka smakowa (9%): aromat pizzy (seler), suszony pomidor (2,2%), suszone oragano (1,5%), suszona bazylia (0,8%), suszony ekstrakt drożdżowy, suszona papryka
(0,3%), cukier, suszony ekstrakt bazylii.


Wartość odżywcza w 100g
: białko 57,1 g, węglowodany 4,6,0g, tłuszcz 20,2g, wartość energetyczna 1796 kJ, 429 kcal.
Waga: 20 g
Kraj pochodzenia: FPH Paula, Kalisz.